Resultaten voor biewer yorkshire terrier karakter

biewer yorkshire terrier karakter
Wie is specialist in Biewer Yorkshire pups te koop? DogCatandCo.
Karakter van de Biewer Yorkshire Terrier.: De Biewer Yorkshire Terriër is een moedige, sportieve en levendige hond. Over het algemeen is hij vriendelijk ten opzichte van kinderen, volwassenen en andere huisdieren. De Biewer Yorkshire Terriër is een goed gehumeurde, amusante, waakse en aanhankelijke gezinshond.
Biewer Yorkshire Terrier Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Biewer Yorkshire Terrier. Biewer Yorkshire Terrier. Rasbeschrijving van de Biewer Yorkshire Terrier. Van de Biewer Terrier wordt gedacht dat ze per toeval in 1984 is ontstaan. Fokkers van de Yorkshire Terrier zagen bij hun nest puppy's' een pup die anders was dan de anderen.
Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Uit deze ouders kwam er een eerste blauw/wit/gouden Yorkshire terrier. Het echtpaar Biewer was geïntrigeerd door de extreme hoeveelheid wit bij deze pup en probeerden om deze bloedlijn voort te zetten. Het ras Biewer Yorkshire werd officieel erkend in 1986 bij ACH allgemeiner club der hundefreunde deutschland eV. De Biewer Yorkshire is een schrander, nieuwsgierig en zelfverzekerd hondje. Daarnaast zijn ze kindvriendelijk, heel attent en waakzaam. Het is een klein hondje met een groot karakter.
Vind biewer in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Biewer yorkshire terrier ter dekking met stamboom PUPS VERW. Ter dekking aangeboden biewer yorkshire terrier a la pom pon. Emilio is een klein lichtgewicht biewer reutje met een fantastisch lief karakter. Hij dekt zelfstandig, maar evt ki is ook mogelijk, dat doen wij zelf en hebben daar veel ervaring in.
Biewer yorkshire terrier pups te koop, karakter van gewone yorkshire.
De biewer yorkshire verhaart niet en is dus ideaal voor mensen die allergisch zijn of mensen die graag hun proper huisje willen behouden! De Biewer lijkt van karakter enorm op de gewone yorkshire terrier maar hij ziet er wel een beetje anders uit!
WAARSCHUWING.
De Golddust Yorkshire Terriër is een kleurmutatie van de Biewer Yorkshire Terriër, welke op zijn beurt een kleurvariant is van de Yorkshire Terriër, die op een gen-mutatie berust. Hoewel eumelanine Staafvormige korrels van zwart tot donkerbruin, natuurlijke pigmentstof welke blond, lichtbruin of donkerbruin kleurt geproduceerd is, is dit maar deels zichtbaar in de vacht.

Contacteer ons